Menu

news

Aktualności 2 PI ER

Łączymy tradycje i nowoczesność

Aktualności


Restauracja 2PIER - CATERING ŚWIĄTECZNY - WIELKANOCNY OBIAD

Regionalne smaki na wielkanocnym stole? 🐣🌿 Przyjmujemy wyzwanie 💪
Zupa chrzanowa? Jest ✅
Kiszeniaki faszerowane kapustą? Obecne ✅
Gryczaki? Są ✅
Lemieszka? Oczywiście! ✅
…ale w naszej ofercie znajdziecie też odrobinę nowoczesności ✨ Wege bigos, kopytka z batatów, skoki z królika i wiele innych 😊

Zobaczcie co jeszcze dla Was przygotowaliśmy ⬇️

ZUPY

  • Barszcz biały z wędzonką na zakwasie | 300 ml/14 zł
  • Żurek grzybowy na wędzonce z jajkiem | 300 ml/14 zł
  • Zupa chrzanowa z kiełbasą i jajkiem | 300 ml/13 zł
DANIA GŁÓWNE

  • Noga z kaczki w sosie żurawinowym | 220 g/24 zł
  • Skoki z królika w jabłkach i cebuli | 220 g/37 zł
  • Policzki wieprzowe w sosie własnym | 150 g/20 zł
  • Kurczak pieczony w całości z kaszą gryczaną i warzywami | ok. 3,5 kg/110 zł
  • Bigos z młodej kapusty z boczniakami | 1 kg/26 zł
  • Filet z suma w sosie grzybowym | 150 g/26 zł
  • Kiszeniaki faszerowane kapustą i ziemniakiem | 150 g/15 zł
DODATKI

  • Gryczaki | 100 g/7 zł
  • Lemieszka | 100 g/7 zł
  • Zapiekanka z białych warzyw | 100 g/7 zł
  • Kopytka z batatów z natką pietruszki | 100 g/7 zł
  • Buraczki zasmażane z ćwikłą | 100 g/7 zł
  • Surówka z czerwonej kapusty z rodzynkami | 100 g/4 zł
PRZYSTAWKI

  • Jajko faszerowane: sosem tatarskim / łososiem wędzonym i kaparami / szynką i porem /grzybami i suszonym pomidorem – dwie połówki | 6 zł
  • Jajko po szkocku – dwie połówki | 7 zł
  • Pasztet wieprzowy z grzybami | 100 g/8 zł
  • Pasztet z kaczki z żurawiną | 100 g/10 zł
  • Baleron białoruski | 100 g/5 zł
  • Pieczeń rzymska | 100 g/8 zł
  • Karczek w glazurze midowo ziołowej | 100 g/7 zł
  • Schab faszerowany owocami suszonymi | 100 g/7 zł
  • Rolada z indyka faszerowana cielęciną | 100 g/12 zł
  • Carpaccio z buraków z serem kozim | 100 g/7 zł
  • Pasta jajeczna z serem i szczypiorkiem | 100 g/5 zł
  • Pasta z wędzonej makreli z oliwkami | 100 g/6 zł
  • Pasta jajeczna z awokado | 100 g/6 zł
  • Pasta jajeczna z serem bursztyn | 100 g/6 zł
SAŁATKI

  • Sałatka jarzynowa | 500 g/18 zł
  • Sałatka z brokułem, serem fetą i migdałami | 500 g/17 zł
  • Sos tatarski z grzybkami marynowanymi | 100 g/6 zł
CIASTA

  • Strucla jabłkowa | 150 g/15 zł
  • Ciasto czekoladowe | 150 g/15 zł
  • Babka wielkanocna | 1 szt/28 zł
Pytania i rezerwacje:
info@2pier.pl
730 819 641

Wielkanoc 2PIER Restauracja

Restauracja 2PIER - Sylwester 2021/22

Przyszedł czas żeby pożegnać 2021 rok. Nadchodzący 2022 rok powitamy z wielkim optymizmem... we wspaniałym, Waszym towarzystwie i kameralnej atmosferze

Sylwestrowe MENU

  • przystawka oczekująca
  • zupa
  • danie główne
  • deser
  • przystawki na stole
  • sushi
  • kolejne dwa dania gorące
  • woda i soki na stole
  • bufet kawowo-herbaciany z ciastami

Do tego 1 butelka wina lub wódki na parę.

O muzykę zadba DJ.

Nie zwlekajcie z rezerwacją, ilość miejsc jest ograniczona. Dzwońcie po znajomych i rezerwujcie miejsca dla siebie.

Zamówienia przyjmujemy telefonicznie: 730 819 641
Start: 20:00
Cena: 700 zł/para

link do oferty PDF

Sylwester 2PIER

2PIER Restauracja

pon. - czw. 11.00 - 22.00
pt. 11.00 - 23.00
sob. 12.00 - 23.00
niedz.12.00 - 22.00

2PIER Sushi House

pt. - sob. 13.00 - 23.00
niedz. - czw. 13.00 - 22.00

Lokalizacja

LUBELSKIE CENTRUM KONFERENCYJNE
UL. ARTURA GROTTGERA 2
LUBLIN 20-029

Telefony

CATERING +48 730 819 641
REZERWACJA STOLIKÓW +48 730 741 230
Sushi House +48 881 767 545

subwencja

Przedsiębiorca uzyskał subwencję w ramach programu rządowego „Tarcza Finansowa 2.0 Polskiego Funduszu Rozwoju dla Mikro, Małych i Średnich Firm”, udzieloną przez PFRSA

×